Header Ad

Categories

10 tips til hva du kan gjøre i sommer!

Sommeren er langt fra over, og det er spådd knallvær de neste dagene. Dette er tiden for mye moro og nye minner. Vet du ikke hva du skal resten av sommeren? Vi har planene klare for deg! Både utfordrende, sosiale, sporty og fantastiske opplevelser står for tur i vår lille sommerguide.

Prøv ut noe nytt

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.
Sommer assosieres med gøy! Så hvorfor ikke ta en utfordring, og gjøre noe du aldri har prøvd før. Drømmer du om å dykke, hoppe i fallskjerm eller fly i helikopter? Gjør det da vel! Lag deg en minneverdig sommer basert på det du liker, har lyst til og synes er morsomt! Liker du fart og spenning? Da kan en båttur med RIB være noe for deg! Ta med deg vennegjengen og få en opplevelse du sent vil glemme.

Båttur

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.
Vind i håret og følelse av frihet. Reis hvor du vil med hvem du vil og opplev skjærgård og fjorder. Nyt sommersola fra sjøen, og vugg deg i søvn i sjøbrisen. Få en perfekt sommerfølelse på sjøen, i tillegg til masse frisk luft og nydelige solnedganger. Her har du også mulighet til å suse rundt på vannski, wakeboard og mye mer. Ta med mennesker du vet du har det gøy med og nyt sommeren på sjøen. Bad fra båten, besøk holmer, grill og ikke minst bli brun!

Finn en restplass

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.Har du ikke planlagt noen ferietur i sommer? Det er ikke for sent! Sjekk ut restplasser hos de mange reiseselskapene. Hvor gøy er det vel ikke å være litt spontan. Søk opp restplasser i dag og kanskje du sitter på flyet allerede i morgen! Er du ikke kresen og fleksibel på dato kan du finne mye billig og bra. Dette er noen av lenkene du kan sjekke ut for billige restplasser Apollo, Ving, Expedia. Om du skulle sitte på flyet om noen dager, eller tilbringe resten av sommeren i varme Norge er Betakaroten Gold perfekt for deg! Få mest mulig ut av sola, og oppnå den fineste brunfargen du fortjener. Brunfargen vil med Betakaroten Gold sitte dypere, vare lenger og du vil føle deg freshere enn noen gang før.

Fjelltur

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.Det er ikke uten grunn at mange turister tar turen til Norge. Den norske naturen har mye å by på – noe for enhver smak! Dra på turer i fjellet og opplev norsk natur på sitt beste. Hva med å gå noen av mest kjente fjellturene som Trolltunga, Kjerag eller Preikestolen? Mulighetene er mange! På tur.no kan du søke opp fjellturer i hele Norge, tilpasset vanskelighetsgrad, landsdel og type tur. En av turene å anbefale er Preikestolen, som nevnt over. Denne turen passer de aller fleste, og man bruker rundt to timer hver vei. Her får du med deg vestlandsk natur og nydelig utsikt. I tillegg får du krysset av på bucketlisten over kjente norske fjellturer å gå.
10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.Trenger du en ekstra boost til fjellturen, er Fit Bombz midt i blinken! Den er med på å gi deg mer energi, i tillegg til å opprettholde en normal forbrenning, og den hjelper deg til å nå målene dine. Det er din perfekte treningspartner. Nå opp til fjelltoppene med Fit Bombz!
 

Dra på festival

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.Det er høysesong for festivaler om sommeren, og det er noe helt eget med dette festivallivet. Du er mer sosial, opplever mange artister du digger, og du føler at du lever livet enda litt mer. Det står flere festivaler for tur rundt om i landet, og kanskje du er en av dem som har tenkt deg dit. På festivaler som varer i flere dager, og generelt om sommeren er det lett at skjønnhetsrutinene blir litt så som så. Derfor er Beauty Bombz genialt for deg som trenger noe enkelt, pleiende i sommer.
10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.Beauty Bombz inneholder vitaminer som er med på å forbedre hud, hår og negler. Det beste av alt er at de er superenkle å huske å ta! Beauty Bombz er nemlig gummies som smaker jordbær. Nesten som godteri! Nå kan du endelig glede deg til å ta vitaminene dine. Disse er perfekt å pakke med seg på festival, eller på andre turer. Selv om det er sommer må man ikke glemme å ta vare på seg selv. Huden, håret og neglene trenger vitaminer året rundt. Her kan du også lese om beach looken som er perfekt til blant annet festivaler i sommer!

Roadtrip

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.
Sett deg i bilen og kjør av gårde! Man trenger ikke reise langt for å ha en hyggelig roadtrip. Ta med deg gode venner og kjør på måfå eller planlegg hvor dere skal reise. Det finnes mange varianter av en roadtrip, og noe av det beste med det er at det ikke trenger å være så nøye planlagt. Kjør dit du føler for! Enten det er i Norge, nedover Svenskekysten, i Europa eller USA. Så lenge du er i godt selskap er roadtrip en av de mest sosiale og hyggelige tingene du kan gjøre i sommer. Det trenger heller ikke være så veldig dyrt. Du kan for eksempel sove i telt eller ta inn på en campinghytte. Hva med å kjøre til en av de tre byene du bør besøke i sommer?

Utforsk nærområdet

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.
Finnes det øyer eller steder i området du bor som du ikke har besøkt før? Bruk en dag i sommer til å utforske områdene rundt deg. Hør med venner og familie eller bare søk på google maps, det er garantert mange fine plasser du ikke har sett og vært før. Man trenger ikke alltid dra langt for å oppdage og utforske noe nytt.

Piknik

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.
Lettvint sommerhygge enten på stranda eller i parken. Alt du trenger å ha med er god mat og drikke, gode venner og godt humør. For en ekstra hyggelig og aktiv piknik kan man ta med kubb, kricket eller boccia. Det trenger ikke være avansert, du kan ta med mat hjemmefra eller grille der du er. Her finner du flere gode oppskrifter for en smakfull piknik.

Sov under åpen himmel

Tilbring sommernatten ute! Sov under åpen himmel, enten det er på balkongen eller i skogen. Heng opp hengekøye mellom trær, eller sov på bakken. Hvor fantastisk hadde det ikke vært å sovne under en klar stjernehimmel, til den friske sommerlufta. Et tips er å kombinere fjelltur med denne type overnatting på turen.

Spis masse is!

10 tips til hva du kan gjøre i sommer. Beauty Bombz, Betakaroten Gold, Fit Bombz.
Til slutt må man ikke glemme å spise is! Is er noe som hører sommeren til, og er ikke til å unngå i varmen. Sommer = masse is, og du finner det på nesten hvert gatehjørne. Ikke glem at du også kan lage isen selv. Sjekk ut sunn is og snacks i sommer her.
Husk: det er kun du selv som bestemmer hva du vil gjøre med din sommer! Nyt.