Header Ad

Categories

Bruker du feil hårbørste?

De fleste av oss børster håret hver dag, og opptil flere ganger om dagen. Det sier seg selv at dette kan slite veldig på håret. Derfor er det viktig å børste på riktig måte og med en mest mulig skånsom hårbørste. Her er de beste tipsene til hva du bør gjøre for å skåne håret for unødvendig slitasje.

Grer du håret feil?

Bruk Detangling brush og Hair Luxious for å få det vakreste og sterkeste håretDet finnes mange forskjellige børster, og bruker du en middels god børste er det viktig å tenke på hvordan du grer håret mest mulig skånsomt, (les om den perfekte børsten nedover). De fleste av oss tenker ikke på hvordan vi grer det, men dette har faktisk betydning. Du kan enkelt gjøre håret ditt en tjeneste ved å gre det riktig. Begynn med å børste håret fra tuppene, og jobb deg videre oppover, istedenfor å starte å gre fra toppen av. Dette vil gjøre at du slipper å dra hele børsten gang på gang gjennom håret for å løsne flokene, som gjerne sitter langt nede. Man bør også gre forsiktig, for å unngå at du røsker i håret slik at hårene knekker og du mister mer hår enn nødvendig.

Den perfekte hårbørsten

Bruk Detangling brush og Hair Luxious for å få det vakreste og sterkeste håretEr du hårsår eller bare ønsker å skåne håret litt ekstra når du grer det? Nå har hårbørsten som gjør dette mulig endelig kommet! Detangling brush er den nyeste hårbørsten til Good For Me, spesielt utviklet for deg. Den passer alle hårtyper og gjør hverdagen til en lek! Detangling brush er skånsom mot håret og løser enkelt opp floker. Den er like god i tørt som i vått hår. Nå kan du gre deg så mye du vil, uten å tenke på at det sliter på håret. I tillegg har børsten håndtak som gjør det enkelt å gre. Pluss; den kommer i en supersøt lyserosa farge! Glem uttrykket hårsår, floker og slitasje – bruk Detangling brush.

Unngå bakteriebombe

Bruk Detangling brush og Hair Luxious for å få det vakreste og sterkeste håretMan vasker håret nesten hver dag, men vasker du noengang hårbørsten? Den samler opp hår og rester fra hårprodukter, i tillegg til at børsten ofte blir liggende i toalettmapper, vesker og treningsbager. Dette kan da fort bli til et sted hvor bakteriene trives veldig godt, noe som kan gjøre at håret fortere blir fett når du grer det. Det er derfor smart å rengjøre børsten en gang i blant, gjerne flere ganger i måneden. Å rense børsten er enkelt: fjern først alt håret fra børsten, bland vann og sjampo i en skål og legg børsten oppi dette. Deretter skylder du godt slik at all sjampoen går bort. La hårbørsten tørke på et håndkle. Superenkelt! Ikke alle børster trenger like mye rengjøring, men hvorfor ikke legge det til vane for å være på den sikre siden?

Beskytt håret innenfra og utenfra

Bruk Detangling brush og Hair Luxious for å få et vakkert og sterkt hårDet er viktig å passe på håret både utenfra med riktig børste og teknikk, og innenfra med gode vitaminer. Alt har påvirkning på håret. Man må bruke forskjellige produkter på sommeren og vinteren, bortsett fra Detangling brush og Hair Luxious. Disse kan brukes og tas hele året for å holde håret sunt og sterkt. Hair Luxious inneholder vitaminer som er med på å gi deg et friskere og sterkere hår, og er anbefalt av mange av Norges fremste frisører som selv bruker Hair Luxious, året rundt. Styrk håret for hver dag som går, og det vil bli sterkere enn noensinne. Ikke glem at det er like viktig med pleie innenfra som utenfra. Strål med et vakkert hår!