Header Ad

Categories

Gi kroppen din riktig pleie i høst!

Det blir mørkere, kaldere og tiden er snart kommet for å pakke seg inn i tykke høstklær. Man tenker kanskje ikke like mye på kroppen sin om høsten. Heldigvis er det ikke alt for vanskelig å ta vare på kroppen denne årstiden heller. Her er våre beste tips til hvordan du kan pleie kroppen både på utsiden og innsiden i høst.

Hjemmespa

Ta vare på kroppen i høst med Beauty BombzKroppen trenger mer pleie når det begynner å bli kjøligere ute. Som et resultat av kulden kan huden bli tørrere enn vanlig, noe som er en ulempe spesielt om du ønsker å beholde brunfargen du fikk i sommer så lenge som mulig. Les mer om hvordan du kan bevare brunfargen utover høsten her. Selv om det er høst og vi bruker tykke klær er det likevel viktig å ikke glemme kroppen og huden. Sett av en dag du har god tid, og plei kroppen med gode produkter som lukter like godt som de føles. Legg deg i badekaret, tenn lys og nyt. Bruk en skånsom skrubb, som får bort døde hudceller og annet skitt, etterfulgt av en god fuktighetskrem, for et silkemykt resultat. Huden kan ikke få nok av fukt. Spadag eller ikke, det er en fordel å bruke fuktighetskrem hver dag etter man har vært i dusjen. Plei også håret med en hårkur og peel fjeset, da har du gitt kroppen en ordentlig oppfriskning, noe som både ser bra ut og som føles fantastisk!

Oppskriften på sterkere negler og penere hud

Ta vare på kroppen i høst med Beauty BombzKulden har en tendens til å gjøre at neglene fort kan bli flisete og knekke lettere. Vi vet alle hvor kjedelig det er å ha knekte negler, og hvor bra man kan føle seg med pene, velstelte negler. I høst trenger du heldigvis ikke bekymre deg over neglene dine. Vi har samlet de viktigste vitaminene neglene trenger for å holde seg fine, i et og samme produkt; Beauty Bombz. Å pleie neglene har aldri vært enklere. Føl deg fresh i høst, og få neglene du alltid har drømt om; sterke, sunne og pene negler som vokser fortere!
Ikke bare inneholder Beauty Bombz vitaminer tilpasset neglene, den er nemlig like fantastisk for huden! Slik som med neglene kommer huden heller ikke unna de «problemene» høsten har med seg. Huden blir fortere tørr, det dukker oftere opp urenheter, og det føles ikke særlig bra. Dette hjelper Beauty Bombz deg med! Beauty Bombz inneholder blant annet vitamin A og flere typer vitamin B som huden trenger for å holde seg frisk og pen. Andre tips til en bedre hud er å ha et sunt kosthold, rense huden med hudprodukter tilpasset din hud både morgen og kveld, i tillegg til Beauty Bombz! Kombinasjonen av vitaminer innenfra og renseprodukter utenfra vil forbedre huden betraktelig. Ta Beauty Bombz i høst og du er klar for å stråle!Noe av det beste med Beauty Bombz er at de ikke kommer som kapsler, men som jordbærgummy! De er som godteri, bare sunne, og verdt å glede seg til å ta. Legg til som rutine å ta Beauty Bombz om morgenen, så har du noe å se frem til når det kan være vanskelig å stå opp på de mørke morgenene fremover. Det har aldri vært enklere å ta vare på hud og negler. Ta to gummies om dagen, og oppnå en forbedret hud, sterkere og sunnere negler. Si hei til en fresh høst med Beauty Bombz!

Unngå tørt høsthår

Høsten byr på utfordringer også for håret. Det blir fortere tørt, knekker lett og ser mer slitt ut, men dette trenger ikke være ditt tilfelle! Drømmer du om et vakkert hår i høst? Da er Hair Luxious perfekt for deg! Hair Luxious er et hårtilskudd laget for å gi ditt hår næringen det trenger fra innsiden. Håret har mye å si for helheten av deg selv, og et velstelt hår forteller mye om hvordan du vil fremstå. Et sunt og sterkt hår er målet, og dette oppnår du ved å bruke Hair Luxious! Vitaminene tablettene inneholder er med på å styrke håret fra innsiden, noe som resulterer i et sterkere hår som knekker mindre og ser sunnere og friskere ut. Hair Luxious brukes året rundt for å hele tiden opprettholde drømmehåret. Visste du forresten at flere av Norges fremste frisører anbefaler og sverger til Hair Luxious? Les mer om én av frisørenes anbefaling her. Husk å spørre frisøren din neste gang hvorfor Hair Luxious er så bra for akkurat ditt hår!