Header Ad

Categories

Hyttetur i høst? Dette må du ha med deg!

Vi har fått den første smaken av høst, og nå kommer den snart for fullt. Er du klar for koselige kvelder med tente lys, tykke høstklær og turer i fjellet? Kanskje du skal tilbringe noen av høstdagene på hytta? Vi har listet opp hva du må huske å ta med deg på hyttetur i høst!

Riktige klær

Det er høst og da er det viktig å kle seg etter været. Husk å sjekke værmeldingen når du pakker, og ha i bakhodet at været kan skifte fort. Det er ikke alltid like lett å planlegge, så vær beredt på all slags vær. Både tykt og tynt, gjerne ulltøy.Hyttetur i høst. Husk å ta med deg Fit BombzKoseklær er alfa omega! Ta med deg noe komfortabelt og nyt høstkveldene på hytta. Ha med regntøy i tilfelle det blir regn, ingenting er mer kjedelig enn å glemme dette når det regner og man har planlagt å gå en tur. Treningsklær er også supert å ha med, enten du har planer om å være aktiv eller bare slappe av. Du ser i det minste sporty ut, og det er deilig å gå i uansett hva du skal. Hyttetur i høst. Husk å ta med deg Fit BombzEr ikke planen å trene kan du være sporty likevel, hva med et høstkaldt bad? Ta med badetøy i tilfelle du vil være spontan og utfordre deg selv med en forfriskende svømmetur.

Favorittmaten

Hyttetur i høst. Husk å ta med deg Fit BombzHvem reiser vel på hyttetur uten å ha planer om litt hygge med god mat og snacks. Man kan sette likhetstegn med hyttetur og kos. Kveldene er gjerne avslappet med deilig mat og drikke, tente lys og brettspill. Da hører det med å ha noe godt å tygge på. Ønsker du en sunnere variant av hyttekos kan du sjekke ut oppskrifter på mye digg snacks her. Husk det viktigste i høst; kakao. Det passer både til hyttekos og kveldskos i høstmørket generelt. Og du, ikke glem vitaminene dine. Hold hud, negler og hår pent uten å gjøre noe annet enn å spise jordbærgummies til frokost. Enkel og perfekt rutine selv på hyttetur!

Ut på tur aldri sur!

Hyttetur i høst. Husk å ta med deg Fit BombzPlanlegger du å gå tur enten i fjellet eller ved sjøen? Riktig skotøy er viktig for å få en bra tur. Joggesko eller fjellsko, alt ettersom hvor i landet du befinner deg. Noe som er fort gjort å glemme er å impregnere skoene før man skal på tur. Skal du i fjellet og det er fare for at det er vått, kan dette være en fordel å ha gjort på forhånd, slik at skoene holder seg vanntette og fine. Nesten viktigere enn skoene selv er gnagsårplaster. Det er grusomt å gå på tur med gnagsår, og det legger garantert en demper på stemningen både for deg selv og de rundt. Et lite tips er å ta på gnagsårplaster før selve turen. Har du steder på foten du vet du lett får gnagsår, plastre de med en gang. Det er bedre å være føre var! Hyttetur i høst. Husk å ta med deg Fit BombzIkke glem å ta med Fit Bombz! Ta kapslene hver dag, også på hyttetur. Fit Bombz er med på å gi deg energi og den ekstra boosten til turen. Den inneholder blant annet flere typer B-vitaminer som er med på å redusere tretthet, noe som er perfekt nå som man kan begynne å kjenne seg trettere på grunn av mørkere dager. Den er også med på å opprettholde en normal forbrenning. Spring opp toppene på null komma niks med den ekstra boosten du trenger i høst! Det er ikke uten grunn at Fit Bombz kalles ”din perfekte treningspartner”.

Gjør det du aldri får tid til ellers!

Hyttetur i høst. Husk å ta med deg Fit BombzEr det noe du liker å gjøre eller har lyst å prøve, men som du aldri får tid til i den travle hverdagen? Lag tid til dette på hytta. Det er tiden for å slappe av og gjøre akkurat det du har lyst til. Legg bort mobil og andre ting som gjør deg stresset. Les en bok du alltid har ønsket å lese, prøv å mal et maleri, tegn, ta bilder av naturen, skriv, mediter, se på stjernene om kvelden, bak eller sett deg mål for fremtiden. Mulighetene er mange. Kun du vet hva alltid har lyst å gjøre, men aldri får tid til ellers. Gjør det på hyttetur, nå har du sjansen!