Header Ad

Categories

Slik tar du vare på håret i sommer!

Sommeren er på hell, men den er absolutt ikke over. Vet du egentlig hvordan du skal tar vare på håret ditt i sommer? Vi har fått de beste tipsene fra Gina FladbergCec frisør i Bogstadveien, om hvordan du bør beskytte håret ditt i sommersola.

”Velkommen til dyktighet i hyggelige omgivelser”

Cec frisør tipser deg om hvordan å ta vare på håret i sommer. Hair Luxious og Beauty Bombz.Cec frisør ble åpnet av Cecilie Askevold Jacobsen for 18 år siden. De er nå to ansatte og mener det er flere fordeler med det. Gina beskriver frisørsalongen som veldig koselig og personlig. Hun mener fordelen med å være kun to ansatte er at de alltid har tid til kundene sine, noe hun setter høyt. -Kundene setter veldig stor pris på at vi er her for dem. Det er noe vi hører ofte og det er veldig koselig.
Cec frisør har stort sett faste kunder og av og til drop in, men Gina poengterer at alle er velkommen! Frisørsalongen er forhandlere av Hair Luxious og Beauty Bombz, og de er svært fornøyd med produktene. Til og med kundene har kommentert forskjellen på Ginas hår. Les mer om hennes erfaringer videre i intervjuet.

Sol, sommer og hår

Cec frisør tipser deg om hvordan å ta vare på håret i sommer. Hair Luxious og Beauty Bombz.
Cecilie (t.v) og Gina (t.h) er kun to ansatte hos Cec frisør. De ønsker alle hjertelig velkommen til salongen.

Det er ikke bare huden som trenger beskyttelse i sommersola. Håret trenger også god pleie om sommeren slik som om vinteren. Konsekvensene av å ikke ta vare på håret om sommeren kan resultere i slitt og misfarget hår. -Selv om det er en naturlig jobb solen gjør, sliter det like mye på håret å bleike det i sola som i salong. Gina mener også at saltvann kan gjøre at håret blir slitt.
Hun oppfordrer alle til å ta godt vare på håret i sola, og at de som er blonde bør passe på litt ekstra. -De som er blonde har stort sett ganske tynne hårstrå som tar til seg veldig mye mer enn de med grove mørke hår.Cec frisør tipser deg om hvordan å ta vare på håret i sommer. Hair Luxious og Beauty Bombz.Gina har inntrykk av at mange er mer og mer opptatt av å beskytte håret om sommeren slik som med huden.
-Man vil jo bli brun i sola også, men det er lurt å smøre seg med solkrem. Det samme gjelder med håret. For best beskyttelse av håret i sommer er UV-spary alfa omega. Gina tipser om balsamspray som også inneholder UV-beskyttelse. En slik spray vil ikke bare bidra til beskyttelse mot sola, men den løser også opp floker fort, og det er jo noe som lett kan forekomme på stranda. Bruk UV-sprayen som en solkrem for håret. Ta den med på stranda, og spray på ny etter et bad.
Gina anbefaler denne balsamsprayen fra Joico.

Man bør også bruke en god kur. Bruk rensesjampo og en kur som gjerne inneholder proteiner, det gjør at du får bygget opp hårstrået innenfra. Denne kuren kan du bruke istedenfor balsam. Da får man pleiet håret skikkelig etter at det har vært utsatt for sol og saltvann. Saltvann kan skade håret, derfor bør man alltid vaske håret etter en dag på stranda. Et annet tips er å ha håret i flette. Grunnen til at flette er det beste for håret er at du da fester strikken nederst. Den nederste delen av håret skal uansett bli klippet av først, så da gjør det ingenting om dette håret blir slitt av strikken. Så flett håret, det er mye bedre enn å rote det til oppi en dult.
Pass også på å bruke varmebeskyttende spray, om du bruker krølltang, rettetang eller andre stylingsverktøy med varme. Det finnes UV-sprayer med varmebeskyttelse i, så det kan inngå i det samme.

-Noe for alle

Cec frisør tipser deg om hvordan å ta vare på håret i sommer. Hair Luxious og Beauty Bombz.Håret blir skadet året rundt. Det er påvirkninger i lufta hele året, men man trenger forskjellige produkter på vinteren og sommeren. Hair Luxious derimot bør man bruke året rundt. –Hair Luxious styrker håret innenfra og det er like viktig å styrke kroppen innenfra og ut, som å påføre ting på kroppen.
Gina mener man bør bruke Hair Luxious og Beauty Bombz hele året, og har selv tenkt å gjøre dette. Hun har brukt Hair Luxious siden november og ser stor forskjell fra hun begynte med det til i dag. Hun mener Hair Luxious er for alle som ønsker et sterkere hår, og bruker seg selv og hennes resultater som eksempel når hun anbefaler det til kunder. Både når det gjelder håret og neglene. -Kundene ser at jeg har fått bedre hår. Det samme med neglene.

-Når det funker så husker man å ta det!

Cec frisør tipser deg om hvordan å ta vare på håret i sommer. Hair Luxious og Beauty Bombz.Hvilke resultater har du sett?
-Håret er helere, knekker ikke like fort og jeg har fått masse småhår som begynner å komme. Jeg bruker en del varmeverktøy til håret og bleker tuppene mine jevnlig. Dette sliter jo veldig på håret. Selv om man er flink, og bruker beskyttelse utenfra så blir det slitt. Nå merker jeg at det ikke blir like slitt, så kjempeskryt på det!
-Du må ha tatt Hair Luxious en liten stund før du ser resultater. Håret vokser ca 1 cm i måneden så det tar litt tid før du ser det. Det tok et par måneder der jeg gikk på både Hair Luxious og Beauty Bombz før jeg så forskjell. Gina har stor tro på kombinasjonen av disse to. -Jeg har fått kjempefine negler, noe jeg ikke pleier å ha siden vi frisører har hendene veldig mye i vann. Så jeg er kjempefornøyd! Jeg har heller aldri hatt så fin hud som jeg har nå.Cec frisør tipser deg om hvordan å ta vare på håret i sommer. Hair Luxious og Beauty Bombz.Hvem vil du anbefale produktene til?
Alle.
Gina forteller at når man ser at det virker, så husker man å ta det også. -Jeg tar tablettene etter frokost, så det er rutine. Det er mye gode vitaminer, og det er innbydende produkter noe som gjøre at jeg har lyst å ta dem. Med Beauty Bombz er det vanskelig å holde seg unna flere enn to om dagen. Gina har også testet ut Betakaroten Gold. -Jeg har vært veldig fornøyd med Betakaroten Gold og har anbefalt den til kundene mine selv om vi ikke selger dem i salongen vår.
Ta vare på håret og nyt den deilige sensommeren!