Header Ad

Categories

10 trinn til vakre negler!

Ingenting er som vakre negler, men for mange er kulde ofte en årsak til at neglene blir tørre, sprø og flisete. Hva kan man gjøre for å få pene negler selv om det er høst og vinter? Her er 10 tips til vakre og sterke negler året rundt!

1. Vekk med uvanene!

Er du en av dem som biter negler eller som liker å fikle med ting? Slike uvaner bør man legge fra seg om man skal oppnå pene negler. Tenk over hva du bruker neglene dine til!

2. Peeling

Peeling gjør at du får pusset negleoverflaten og fjernet døde hudceller. Det gir også neglene fukt og pleie. Peeling gir deg en bedre forutsetning for at andre produkter skal trekke bedre inn i neglen, noe som igjen vil gjøre at du får et bedre resultat.

3. Olje

For å unngå tørre og flisete negler bør du bruke negleolje tilpasset negler og neglebånd. Olje vil gjøre neglene mykere og mer elastiske samtidig som det forhindrer at neglene tørker ut. Olje kan brukes hver dag.

4. Fuktighet

Neglene trenger fuktighet. Det er derfor ingen dum idé å passe på å smøre hendene ofte inn med en god håndkrem. Håndkrem, olje og peeling er en perfekt kombinasjon for velpleide negler!

5. Det er ikke bare utsiden som teller!

10 trinn til vakre, sterke og sunne negler. Beauty Bombz.Det er mye man kan gjøre for å stelle neglene utenfra, men visste du at det også er viktig å pleie dem innenfra? Neglene dine trenger vitaminer og næring slik som resten av kroppen. Har du hørt om Beauty Bombz? Det er jordbærgummies som er proppfulle av vitaminer og næring neglene dine trenger for å holde seg friske! Ikke nok med det, Beauty Bombz inneholder også en rekke andre virkestoffer som er bra for både hud og hår! Les mer om hvorfor det er supert for huden også, her. Det beste av alt er at Beauty Bombz kommer som deilig jordbærgummies og er helt fri for gelatin! Det har aldri vært lettere å få sterke, sunne og vakre negler. Beauty Bombz både smaker godt og gjør godt!

6. Negler og forhåndsregler

Mye vann i direkte kontakt med neglene kan gjøre dem myke og svake. Bruk hansker når du tar oppvasken og tenk på neglene når du bruker hendene generelt. Vann fra innsiden av kroppen er derimot et stort pluss. Vann kan være med på å gjøre neglene blankere og mindre flisete. Som en forhåndsregel bør du også unngå å pirke på ting, det finnes nok av andre redskaper du kan bruke istedenfor neglene dine.

7. Negleforsterker er et pluss

Det ligger i ordet; negleforsterker er en lakk som er med på å styrke neglene. Sliter du med lett knekte negler, sprø, flisete eller myke negler? Uansett tilstand er det ingen dum idé å bruke negleforsterker for å styrke neglene litt ekstra!

8. Feil filing får konsekvenser

Ja, man kan file feil og det kan resultere i rifter, flisete og lite pene negler. Det er viktig at du filer dem inn mot midten, i én retning. Det er også smart å ta et bevisst valg når det kommer til hvilken fil du bruker. Bruk en skånsom fil, som for eksempel en finkornet sandpapirfil.

9. Ikke glem å legge grunnlaget

10 trinn til vakre, sterke og sunne negler. Beauty Bombz.Bruk alltid en ufarget base coat før du påfører neglelakk. Dette vil gjøre at du unngår avfarging fra neglelakken til neglene. I tillegg vil det være med på å gjøre at neglelakken sitter lenger. Det er likevel viktig å huske på at man ikke bør gå med samme neglelakk i evigheter. Neglene trenger å puste innimellom. Husk alltid når du skal fjerne neglelakken å gjøre dette med en skånsom neglelakkfjerner som denne. Ikke riv eller pirk den av.

10. Dekk til neglene

Kulde er ikke neglenes beste venn. Den kan ofte resultere i sprø og skjøre negler. Den beste måten å ta vare på neglene dine om høsten og vinteren er å unngå de store temperaturforskjellene. Når du skal ut; bruk hansker eller votter. Da beskytter du neglene for unødvendig slitasje.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*