Header Ad

Categories

10 grunner til å trene!

Det kan være vanskelig å komme seg på trening, og for mange er dørstokkmila en utfordring. Vi har listet opp 10 gode grunner til å trene, for at du skal få motivasjon og se alle fordelene trening gir deg!

1. Pause i hverdagen

Trening er en perfekt måte å koble ut på. Når man trener bør fokuset kun være på treningen og det du skal gjøre, for å oppnå de beste resultatene. Når man gir 100% på trening er det ikke så mange andre tanker som slipper inn. Derfor kan man se på trening som en pause fra hverdagen.

2. Helsegevinster

Grunner til å trene, Fit BombzDet er ingen hemmelighet at trening gir helsegevinst. Noe trening er bedre enn ingen trening, og det er ikke alltid så mye som skal til for at man ikke er i faresonen for helseplager. Trening er med på å forebygge mange sykdommer, både fysiske og psykiske. Kondisjonstrening er blant annet viktig for å forebygge hjerte og karsykdommer. En av flere fordeler med styrketrening er at det er med på å forebygge beinskjørhet. Trening er også med på å minske risikoen for angst og depresjoner. Generelt er all trening et stort pluss om man ønsker å holde seg frisk og rask!

3. Mer energi og overskudd

Er du ofte sliten? Da hjelper det faktisk å trene! Av å holde kroppen i aktivitet og å trene, får man mer overskudd og energi. Sliter du likevel med å få den ekstra energien til faktisk å komme deg på trening, og til å nå målene dine, er Fit Bombz akkurat det du trenger! Fit Bombz inneholder blant annet flere typer vitamin B som bidrar til normal energiomsetning i kroppen, og kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse. Fit Bombz inneholder også en rekke andre næringsstoffer som er med på å gi deg den ekstra boosten når det kommer til både trening og hverdag. Fit Bombz er perfekt for deg som ønsker å begynne å trene, eller til deg som allerede trener. Oppnå resultater og nå målene dine med Fit Bombz!

4. Bedre humør

Føler man seg bra, blir man automatisk i godt humør. Det føles deilig å trene, og man sitter igjen med en god følelse i kroppen. Er man inne i en god treningsperiode eller trener regelmessig, vil man merke at humøret generelt er bedre.

5. Gir bedre kroppsholdning

Grunner til å trene, Fit BombzKjenner du til den krumme ryggen og de fremoverlente skuldrene? Trening er med på å bedre kroppsholdningen din ved enkle styrkeøvelser. Man kan trene seg til en bedre holdning, noe som gjør at du vil utstråle både selvtillit og energi. Konsekvensene av å ikke trene kroppsholdningen din kan resultere i helseplager.

6. Forsterker immunforsvaret

Grunner til å trene, Fit BombzNår du trener kroppen trener du også immunforsvaret. Flere studier viser at de som trener regelmessig blir sjeldnere forkjølet enn de som ikke trener. Det er noe å tenke på nå som høsten siger på. Grunnen til at man kan få bedre immunforsvar av trening er at en type celler i kroppen vår sirkulerer raskere gjennom kroppen når vi trener. Dette gjør at cellene er i bedre stand til å ta livet av bakterier og virus.

7. Selvtillit

Grunner til å trene, Fit BombzFølelsen av å ha gjort en innsats, og å ha gjort noe bra for kroppen er for de fleste helt fantastisk. Det er ingen tvil om at man føler seg bedre etter man har trent. Utseendemessig er det også kun fordeler ved å trene, og dette kan være med på å gi deg en enda bedre selvtillit og selvfølelse. Husk følelsen av hvor bra du føler deg etter trening, de gangene det kan være hardt å ta steget ut fra hjemmet. Du angrer aldri på at du har trent!

8. Reduserer stress

Grunner til å trene, Fit BombzFinn flyten i treningen og tren noe du synes er gøy, eller en treningsform som du forbinder med noe positivt. Ha treningsøkter du vet du kan greie å gjennomføre. Visste du at spesielt kondisjonstrening er med på å redusere stress? Gjerne også trening i naturen. Uansett er all trening med på å redusere dette. Det handler som tidligere skrevet i artikkelen; å koble ut.

9. Du sover bedre

Trening og økt energibruk kan være med på å gi deg bedre søvnkvalitet. Det kan gjøre at du sover bedre om natta, og føler deg mer opplagt på dagen. Dette er veldig positivt, spesielt nå når det går mot mørkere tider og man trenger å føle seg litt mer opplagt.

10. Lykkeligere

Grunner til å trene, Fit BombzNår man trener produserer man endorfiner, som gjør at man føler velbehag, og en slags lykkerus. Dette oppstår når man blant annet har trent, og er en følelse mange higer etter. Man skal ikke undervurdere lykkefølelsen, og trening er en enkel måte å kunne oppnå den på.