Header Ad

Categories

Hvor bør man reise i høst?

Frister det å reise på tur i høst? Det er utrolig mange destinasjoner å velge mellom, men hvor er det egentlig fint å dra denne årstiden? Vi har plukket ut noen av de flotteste byene du bør besøke nå i høst!

Historie, uteliv og shopping i Berlin

Hit må du reise i høst, Berlin. Betakaroten GoldØnsker du en blanding av kultur, historie, arkitektur, god mat og shopping bør du reise til Berlin. En av Europas største byer, og Tysklands hovedstad. Denne byen passer de fleste, og har nok av severdigheter og opplevelser å by på! Berlin er en by som passer alles budsjett, både når det kommer til mat, fly og hotell. I tillegg til sin historie og sitt kulturliv regnes også Berlin for å være en av de hippeste byene når det kommer til uteliv. Her finner du noe for enhver smak! Ønsker du shopping, kan du ta turen til Europas nest største kjøpesenter: KaDeWe, hvor du kan drømme deg bort i luksus i syv etasjer. Det ligger flere handlegater og kjøpesentre i sentrum av Berlin, og finner du ikke det du leter etter her, finner du det nok ikke i noen andre byer heller!

Hit må du reise i høst, Berlin. Betakaroten Gold
Checkpoint Charlie, grenseovergang fra Øst til Vest-Berlin.

Berlin er preget av mye historie, og man bør få med seg flere severdigheter når man først er her. Du kan for eksempel besøke Checkpoint Charlie som er en av de mest kjente grenseovergangene mellom Øst og Vest-Berlin, Brandenburger Tor, og se det som er igjen av Berlinmuren.
Vil du se mye av byen uten å gå til fots, kan du ta sightseeingbåt på elven gjennom Berlin, eller dra opp i Berlins TV-tårn som strekker seg hele 368 meter over bakken. Her kan du nyte et deilig måltid mens du roterer 360 grader rundt, og får sett hele Berlin ovenfra.

Nyt sommeren litt lenger i Malaga!

Hit må du reise i høst, Malaga. Betakaroten GoldSavner du sommeren allerede? Den er ikke langt borte! Malaga holder enda litt lenger på den deilige varmen, og er perfekt for deg som ikke er helt klar for høst og vinter. Det er ikke uten grunn at Malaga er en del av den såkalte Solkysten. Malaga byr ikke bare på sol og varme, byen er også preget av kulturliv, mye god mat som tapas, muligheter til å gå i fjellene, shopping og golfbaner. Visste du at Malaga var hjembyen til Picasso? Er du interessert i kunst kan du besøke Picassomuseet hvor flere av hans verk finner sted. Hit må du reise i høst, Malaga. Betakaroten GoldDet ligger flere fine strender rundt Malaga, men også inni byen. Uansett hvilken strand du velger å dra til er en ting sikkert: solen er der uansett! Utnytt solstrålene og frisk opp brunfargen fra sommeren. Ingenting er så deilig som å føle seg sommerfresh på høsten og utover vinteren. Betakaroten Gold er med på å gi deg den optimale brunfargen i høst! Kanskje du allerede tar Betakaroten Gold? Da har du gode forutsetninger for å bli enda brunere og å holde enda bedre på fargen gjennom vinteren! Hit må du reise i høst, Malaga. Betakaroten GoldHar du enda ikke begynt på Betakaroten Gold er det ingen fare. Start på det i dag, og du vil legge et grunnlag for brunfargen når du skal reise til Malaga, eller hvilken som helst annen destinasjon. Betakaroten Gold er perfekt å pakke med seg uansett om du skal ligge i solen eller ikke. Det gir deg nemlig farge selv om du ikke er eksponert for direkte sollys. Så ikke glem Betakaroten Gold enten du skal på tur eller ikke. Hold deg brun og føl deg fresh året rundt!

Den perfekte tiden for New York

Elsker du storbyer, da elsker du sannsynligvis også ”The Big Apple”! New York er stort, og mulighetene mange. Museer, attraksjoner og opplevelser står i kø, og du rekker sannsynligvis ikke over alt du ønsker på én tur. Høsten er en av de fineste årstidene å reise til New York på, da det verken er stappfullt med turister, glohet sommervarme eller iskald vinter. Et av de flotteste stedene i New York på høsten er Central Park. Opplev de idylliske høstfargene og drøm deg bort. Man kan leie seg en sykkel, gå, eller ta seg en joggetur i parken. Her opplever du New York-høsten på sitt beste! Man bør også få med seg mange av de typiske attraksjonene som Statue of Liberty, Brooklyn Bridge og gjerne også ta turen til Brooklyn, hvor du får et litt annet perspektiv av byen.
Empire State Building har man kanskje hørt mye om, og er ikke til å undervurdere. Det beste tipset er å dra opp i skyskraperen rett før det blir mørkt. Da får du både se utsikten over Manhattan i dagslys, solnedgang, og i mørket – et syn du sent vil glemme! Ønsker du enda bedre oversikt av Manhattan tilbys helikopterturer daglig til gode priser. Utelivet er heller ikke til å klage på, og shoppingmulighetene mange! SoHo er et populært sted når det kommer til shopping. Gå heller ikke gå glipp av 5th Avenue. Dette er en obligatorisk handlegate å dra til enten du skal shoppe eller ikke. Rundt dette området finner du også flere kjøpesentre.
Ta en kveld på et Broadway show, eller dra til et av de mange museene, som for eksempel Guggenheim. Til slutt bør man ta turen til Ground Zero – et flott sted, til ettertanke. Mulighetene er nesten for mange i New York, og rekker man ikke over alt man vil, har man en god unnskyldning til å reise hit igjen!