Header Ad

Categories

Hvordan komme i gang med treningen?

Har du hatt en pause fra treningen og ikke helt vet hvordan du skal starte igjen? Vi har listet opp syv gode råd til deg for hvordan du enklest mulig starter!

Hopp i det!

Det er ingen myte at det kan være hardt å starte å trene. De første gangene må du kanskje tvinge deg selv opp av sofaen og ut døren for å faktisk komme i gang. Den enkleste måten er bare å hoppe i det, og ikke la hjernen få tenkt seg om før du er ute og løper eller har kommet deg til treningssenteret. Har du kommet deg ut døra, er halvparten av jobben gjort!

Kjøp deg motivasjon

Fit Bombz hjelper deg å komme i gang med treningen igjen. Det skal være en selvtillitsboost å trene. Motivasjon kommer både av indre og ytre faktorer, og ofte kan pene treningsklær skape både motivasjon og bedre selvfølelse. Det er ingen dum idé å bruke litt tid til innkjøp av nye treningsklær som du føler deg fresh i, og som du kan glede deg til å ta på!

Få den beste starten

For å kartlegge hva du ønsker å fokusere på med treningen kan det være lurt å investere i en personlig trener. En personlig trener gir deg veiledning og råd, viser deg forskjellige øvelser og lager ofte et treningsopplegg du kan følge, tilpasset deg. Du trenger ikke ha mange timer med en personlig trener, én eller to ganger kan være nok for at du føler deg trygg i utførelsen av øktene. Den personlige treneren kan også gi deg det dyttet i baken du trenger, for å bli motivert.

Sett deg oppnåelige mål

Fit Bombz hjelper deg å komme i gang med treningen igjen. Motivasjon.Hva vil du få ut av treningen? Tenk over hva du vil oppnå, og sett deg mål du kan strekke deg til. Skriv ned målene på et ark, da blir de mer håndfaste og vanskeligere å bryte. Det kan være smart å sette seg delmål frem til det store målet, og husk at de må være realistiske for deg. Har man noe å strekke seg til kan også motivasjonen øke, for hvem vil vel ikke nå målene sine? Tenk den fantastiske følelsen av å greie noe man har jobbet lenge for å nå!

Alle ulempene ved å trene

Finner du noen? Det er i så fall svært få. Fokuser på det som er bra og positivt med treningen. Tenk på alle helsegevinstene du oppnår, og hvor fantastisk man føler seg etter en treningsøkt. Trening kan være bra for det meste, bare sjekk ut disse 10 fordelene ved å trene!

«Pangstart» blir fort «pangslutt»

Fit Bombz hjelper deg å komme i gang med treningen igjen. Jente, treningstøy, motivasjon.Har du ikke har trent på lenge kan 1-2 økter i uken være godt nok. En viktig huskeregel er at alt er bedre enn ingenting. Du kan gradvis øke treningsmengden, men ikke begynn for brått på. Når man kommer inn i treningsflowen har man lett for å bli skikkelig motivert, noe som er bra, men som dessverre kan ende med at du overtrener. Gjør du denne feilen kan man fort bli lei. Ikke slit deg ut med en gang, og øk treningsmengden gradvis for å holde motivasjonen oppe. Det er viktig å trene jevnt over!

Ingen unnskyldninger!

Fit Bombz hjelper deg å komme i gang med treningen igjen. «Jeg er for sliten, og har ikke tid til å trene». Dette er en typisk setning å ty til, men det er ikke et godt nok argument for å slippe unna treningen. For det første trenger ikke en treningsøkt å ta lang tid, og er du sliten kan du faktisk få mer energi av å trene. Sliter du likevel med energinivået, og trenger den ekstra boosten både før og etter du har kommet i gang med treningen, er Fit Bombz løsningen for deg! Fit Bombz kan være med å gi deg bedre prestasjonsøkning både på trening og ellers i hverdagen. Disse tablettene inneholder vitaminer som kan være med på å bidra til mer energi, en bedre forbrenning og mer overskudd. Det er ikke uten grunn at Fit Bombz kalles «din perfekte treningspartner». Fit Bombz hjelper deg å nå målene dine!