Header Ad

Categories

Frisyrer til halloween!

Hvordan skal du se ut på halloween? Marthe Sønsteby og Guro Aabrekk fra Hendrix Hair Sentrum gir oss inspirasjon til enkle frisyrer som passer de aller fleste kostymer til halloween!

Hvilke frisyrer er det som er populære til halloween?

Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.
Guro Aabrekk og Marthe Sønsteby viser oss de kuleste halloween-frisyrene.

– Krøller, fletting og gjerne tvinning. Med tvinning og fletting kan man dra håret litt ut og gjøre det større og rufsete. Det samme kan du gjøre med krøller.
Forslag til frisyrene er at man kan toppe dem med spindelvev, edderkopper eller fargespray. Du kan gjøre mye ut av håret, enten du ønsker det veldig stort eller mer nedtonet, alt etter hva du føler for! Legg til sminke og kostyme så passer disse frisyrene det aller meste til halloween. Mulighetene er mange med håret på plass!

Frisyrer til halloween du enkelt kan gjøre hjemme!

Frisyre 1 – krøll, flett og tvinn

Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.1. Ta hår fra midtskill og del inn det fremste håret fra øre til øre på begge sider. Du velger selv hvor mye hår du tar med. Fest dette håret i en strikk.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.2. Dra litt i håret på toppen slik at det ikke blir så stramt .
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.3. Håret i strikken fletter du i en vanlig flette. Det er en fordel at fletten ikke er for stram.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.4. Del det fremste avskilte håret i flere seksjoner. Guro har laget tre seksjoner på hver side.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.5. Start med å tvinne en seksjon om gangen, dra den litt ut og fest den gjennom fletten i hullet slik som vist på bildet.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.6. Tvinn resten av seksjonene på begge sider og dra dem gjennom hullene nedover i fletten. La endene på seksjonene henge ned. Du velger selv hvor mange tapèer du deler opp i og hvor mange du vil ha. Guro har tatt tre deler fra det fremste håret som ble delt opp fra starten og har laget en ny seksjon av det håret som ikke var delt opp fra før.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.7. Fest en strikk øverst i håret. Ta ut den nederste strikken fletten er festet med. Fletten skal løses opp og alt det løse håret skal krølles.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.8. Husk varmebeskyttende spray før du starter å krølle håret! Bruk en tykk krøllstav og krøll forskjellige veier.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.9. Når krøllene har kjølnet grer du i dem, tar i tørrsjampo og tuppérer det litt opp. Hvis du ser fletten under det øverste håret drar du litt i den. Det skal ikke synes at det er en flette under. For å skjule strikken tar du litt av håret rett under strikken og fester det opp med en fliseklemme.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.
10. Avslutt med hårspray og du har den perfekte frisyren til halloween! Dekorer gjerne håret med edderkopper og spindelvev.

Frisyre 2 – Krøll, krøll, tvinn!

Tips – krøll håret dagen før.
1. Alltid bruk varmebeskyttende spray før bruk av varmeredskaper!
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.2. Start å krølle hele håret med en tynn krøllstav. Du velger selv hvor mye hår du krøller om gangen, men det bør ikke være mer enn tykkelsen på krøllstaven.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.3. Spray over med teksturspay og ta litt hårpudder øverst i røttene for å ha noe å tuppére på.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.4. Tuppér med fingrene i toppen. Er håret veldig glatt kan man tuppére med kam.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.5. Dra opp håret med fingrene slik som på bildet.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.6. Ta en del av det fremste håret. Del det i to og tvinn delene rundt hverandre. Fest dem bak med en fliseklemme. Et triks er å tvinne litt hår rundt fliseklemmen før du fester den slik at den ikke synes. Dra det tvinnede håret litt ut. Dette gjør du på begge sider.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.
Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.7. Avslutt med hårspray.

Anbefaling til alle som setter seg i frisørstolen

Det er viktig å ikke glemme å ta vare på håret innimellom styling, frisyrer, klipping og farging. Hendrix Hair Sentrum er distributører av Hair Luxious og mener dette er gode vitaminer å tilføre håret innenfra for å få et sunt, vakkert og sterkt hår.

Frisyrer til Halloween. Hair Luxious.
De perfekte frisyrene starter med et vakkert hår. Ikke glem hårvitaminene dine!

– Hair Luxious er aktuelt året rundt og selger ekstremt bra!
Marthe har selv sett resultater ved at håret vokser fortere, og hun mener det er et godt kosttilskudd som gagner hele kroppen. – Jeg tenker det er veldig bra å pleie håret innenfra med Hair Luxious, og utenfra med hårkur.
Marthe har en kunde som har slitt mye med at håret brekker på grunn av mye bleking. – Håret brakk og brakk, og vi helbleker det fortsatt, men etter at hun begynte med Hair Luxious har håret vokst, blitt tykkere og sterkere. Vi anbefaler Hair Luxious til alle som setter seg i frisørstolen, og spesielt til kunder der håret knekker lett.
Guro mener dem som sliter med at håret knekker også bør ha en skånsom børste. Hun anbefaler denne hårbørsten!
Man trenger gode vitaminer og redskaper for et vakkert hår. Jo sunnere håret er, jo penere blir frisyrene.
Happy halloween!