Header Ad

Categories

Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Sjekk ut disse!

Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Det har vi fått svar på fra Annette Solli Thunestvedt fra Eco Cult. Hun viser oss to av de fineste frisyrene du må teste ut nå! Det beste av alt; de er enkle å lage og trenger ikke ta lang tid.

Eco Cult åpnet i 2015, og har i dag 17 ansatte. De ønsker å være en frisørsalong litt utenom det vanlige. Noe av det viktigste for Annette er at kundene skal få en god opplevelse, og at de skal føle seg hjemme hos Eco Cult. Hun er også opptatt av at kundene skal føle seg komfortable, og at det skal være en åpen dialog. – De skal kunne si i fra om de er kjempefornøyd eller om de ikke er fornøyd.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair LuxiousHva er det beste med å være frisør?
– Det beste med å være frisør er å møte alle de forskjellige menneskene, og kunne se ansiktsuttrykket til folk når de blir glad. Jeg har hatt kunder som har begynt å grine fordi de er så happy, og den følelsen blir man nesten high på! Man kan også være så kreativ man vil og få utløp for både det sosiale og det kreative, samtidig som du kan tjene penger på det.

Enkel hårfrisyre som ser avansert ut! 

Denne frisyren er perfekt for deg som har litt kortere hår. Sett av ca 10-15 minutter.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
1. Start med å gre håret, etterfulgt av prepping. Dette gjør du ved å tilføre håret en hårfoundation som vil gjøre at frisyren holder bedre.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
2. Føn håret bakover og gre lett gjennom det.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
3. Del opp håret på toppen, og ta det øverste håret fra begge sider i en liten strikk.
4. Deretter skal du føre den lille halen rundt strikken, slik at resultatet blir seende slik som under.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
5. Gjør det samme med det andre håret nedenfor. Det skal se slik ut. Etter det er gjort drysser du litt hårpulver over det løse håret.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
6. Ta halve halen av det øverste håret som er festet med hårstrikk, og hele den nederste halen. Twist disse to sammen og fest med fliseklemme. Videre deler du opp håret i flere deler, twister det og fester det forskjellig. Prøv å la fliseklemmene krysses på midten under håret. Da vil frisyren sitte bedre.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious7. Dra gjerne litt i håret for å få det løsere. Det er opp til deg om du ønsker å ha det stramt eller messy.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
8. Avslutt med teksturspray, eller hårspray med hold.

Perfekt frisyre for langt hår!

Høy hestehale med krøller. Denne frisyren passer til deg med litt lenger hår. Sett av rundt 20 minutter.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious1. Start med å preppe. Bruk en hårfoundation i hele håret. Deretter tuppérer du litt med en naturbørste.
2. Føn alt håret bakover (retningsføn – føn håret den veien du vil ha det).
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious3. Gre alt håret opp i en høy hestehale. Her er det viktig å få det så glatt som mulig. Det kan være smart å spraye litt hårspray på børsten før du grer. Bruk en kam for å få bort ujevnheter. Det er viktigst å få det jevnt på toppen. Om det blir litt bulkete bak kan man skjule dette.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious4. Når du skal feste håret med strikk, er det lurt å gjøre det på denne måten. Bruk en gummistrikk og fest to fliseklemmer i hver sin ende på strikken.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious5. Fest deretter den ene fliseklemmen i håret, og surr strikken rundt halen. Fest den andre fliseklemmen i kryss med den som allerede er i håret. Da holder det seg mye lenger! Et triks for å få fliseklemmene til å sitte enda bedre, er å surre litt hår rundt den ene pinnen før du fester den i håret.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious6. Tuppér den øverste delen av hestehalen. Ta én del av håret å snurr rundt for å skjule strikken. Fest deretter med fliseklemme. Bruk gjerne hårspray underveis.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
7. Del hestehalen opp i forskjellige deler som du skal krølle. Du velger selv hvor mange deler du vil krølle håret i. Annette twistkrøller kun i en retning, men om du ønsker en litt mer rotete krøll kan man starte å krølle forskjellige veier. Husk varmebeskyttende spray før du begynner med krølltangen!
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
8. Når du har krøllet ferdig, vent med å ta i håret før det har blitt kaldt. Dette gjelder ved bruk av alle varmeredskaper til alle hårfrisyrer. Jobber du videre med håret når det er varmt, vil du kunne ødelegge frisyren.
Når håret har kjølnet løser du ut krøllene forsiktig med en naturbørste eller denne børsten. Håret vil da legge seg veldig fint.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious9. Bruk en olje som ikke er for tung, og smør den i hendene helt ut til fingertuppene. Dra det nedover håret. Dette gjør at håret får mer glans og får ned freezen slik at det ser bedre ut.
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious10. Siste finish er hårspray, bruk gjerne en som er litt kraftig!
Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair Luxious
Denne frisyren passer til det meste og er populær nå! Fikk du inspirasjon til å teste ut noen nye hårfrisyrer i høst? Det trenger heldigvis ikke være vanskelig!

«Jeg selger ikke produkter jeg ikke kan gå god for»

Hvilke hårfrisyrer er inn i høst? Disse frisyrene må du teste ut. Hair LuxiousEco Cult er distributør av Hair Luxious, og Annette har selv prøvd det ut!
– Jeg var borte i hele sommer, fem uker som jeg gikk på Hair Luxious, så jeg fikk ikke farget håret mitt noe jeg ellers gjør ganske ofte. Da fikk jeg faktisk se etterveksten min til en forandring. Håret mitt vokser veldig sakte, og jeg så at etterveksten hadde blitt lenger enn den pleier å bli. Jeg selger ikke produkter jeg ikke kan gå god for, så derfor er det mye lettere å selge Hair Luxious fordi jeg tror på det selv!
– Vitaminer til håret er kjempeviktig. Pluss at Hair Luxious inneholder masse vitaminer resten av kroppen trenger også!
Hvem vil du anbefale det til?
Alle jenter!