Header Ad

Categories

Hvordan få fin hud?

Hvordan pleier man huden riktig? Kan man forebygge uren hud og hvorfor har den en tendens til å bli mer uren på høsten? Hvilke produkter bør man bruke og hva bør man spise? Alt dette og flere hud- og skjønnhetsråd har vi fått svar på fra hudterapaut og klinikksjef på Eger Skin Clinic, Julie Karoline Stensrud. Hun har gitt oss svar på det du må vite om hudpleie!

Julie har vært klinikksjef i to og et halvt år på Eger Skin Clinic, men har jobbet der i godt over fem år. Det er en stor klinikk med rundt 25 ansatte. De fokuserer på innovativ hudpleie – du skal føle og kjenne effekten. Klinikken prøver å dekke alle behov og ønsker å ha mest mulig kompetanse på senteret.

Det du trenger å vite om hud og hudpleie!

Hudpleietips fra Eger Skin Clinic. Svar på det du lurer på om hud. Betakaroten Gold, Beauty Bombz.

Hva er viktig når det kommer til å pleie huden?

– Det absolutt viktigste er hva man gjør hjemme hver dag, den daglige rutinen. Det viktigste for å opprettholde en fin hud er å få bort døde hudceller på hudoverflaten og stimulere hudens egen fuktbalanse og cellefornyelse. Daglig bruk av gode produkter som også setter i gang cellefornyelsen vil gjøre at produktene trenger dypere ned i huden og gir bedre effekt.
Julie påpeker at solfaktor er viktig for å bevare huden, for å unngå solskader og raskere aldring. Solfaktor (SPF) er noe man bør bruke hver dag. Det er ikke slik at du må smøre et tykt lag solkrem i ansiktet, mange hudpleieprodukter og sminke inneholder allerede SPF. I tillegg er Betakaroten Gold med på å beskytte huden mot solen og UV- stråler. Les mer om hvorfor Julie sverger til Betakaroten Gold lenger nede + hennes beste hudpleietips!

Hvor viktig er forebygging av huden?

– Forebygging er viktigere enn folk tror. Ordtaket ”hvordan du behandler huden din i 20-årene får du tilbake igjen i 30-årene” sier det meste. Den naturlige aldringsprosessen er en kontinuerlig prosess som begynner allerede i 20-årene. Gener kan også ha noe å si for aldringsprosessen, men så mye som 80% av aldring og rynkene vi ser kommer fra UV-stråling. Hvordan du best mulig forebygger huden din er å bruke solfaktor. I tillegg til å skjerme huden for sol.

Hvor mye har kosthold å si for en vakker hud? 

Hudpleietips fra Eger Skin Clinic. Svar på det du lurer på om hud. Betakaroten Gold, Beauty Bombz. – Det er viktig å pleie huden innenfra. Genetikk har mye å si for hvilken hud vi har, men livsstilen har også en påvirkningskraft. Man kan oppleve å få dårligere hud etter en periode med lite søvn og dårlig kosthold, så det er viktig hva du tar inn i kroppen også.

Visste du at urenheter på haken ofte har noe med det hormonelle å gjøre, mens urenheter i pannen er typisk stressrelatert eller noe du spiser?

– Antioksidanter trenger du både utenpå huden og er også superbra å kunne tilføre huden innvendig. Mørkegrønne farger er ofte veldig bra, som for eksempel grønnkål. Bær inneholder også mye antioksidanter.

Hvilke hudpleieprodukter bør man bruke? 

Hudpleietips fra Eger Skin Clinic. Svar på det du lurer på om hud. Betakaroten Gold, Beauty Bombz. – Jeg sverger til produkter som har vitenskapelige beviste resultater og som har aktive ingredienser som penetrerer huden. Mine favoritter er Skin Ceuticals og Elixir.

Julies beste tips for en vakker hud:

 – Peeling, for å få bort døde hudceller
– Et godt serum med antioksidanter
– SPF (solfaktor)

Julie mener det er viktig å bruke riktige og gode produkter tilpasset din hud. – Det er en grunn til at noen produkter kun blir solgt i klinikker. De blir solgt av faglærte fordi de er så effektive, og det er effektive produkter man vil ha. Man vil ikke ha produkter som bare blir liggende oppå huden og som ikke gjør noen nytte for seg. Gjør de det kan det blokkere og skape utbrudd. Å gå til en god hudpleier som kan hjelpe deg å finne riktige produkter er absolutt det viktigste tenker jeg. – Gå til noen som kan det.

Hvorfor opplever mange å få mer urenheter på høsten?

Hudpleietips fra Eger Skin Clinic. Svar på det du lurer på om hud. Betakaroten Gold, Beauty Bombz. – Mange merker at huden blir veldig tørr på vinteren. Utbrudd om høsten kan komme på grunn av for lite tilført fukt til huden. Den kan reagere på kulden og andre faktorer som kan spille inn er blant annet skjerf som du har oppi halsen og fjeset.
Bør man endre hudpleierutiner på høsten?
– Med de faste klientene mine bytter vi litt på rutinene når det går mot høst. Da trenger man mer fuktighet. Når man får utbrudd så anbefaler vi produkter med mer peelinger og litt salisisyre. Det går inn og demper betennelse i huden og desinfiserer, roer akne og irritasjon.

”Peel huden jevnlig for å få produktene til å trekke bedre inn og fortsett med SPF om høsten”

Julie påpeker at om man får utbrudd skal man ikke være redd for å bruke mye fuktighet. Mange prøver å tørke ut huden for å bli kvitt urenhetene, men dette er til ingen nytte. Huden trenger faktisk mer fuktighet på høsten. Det er produkter med mye fettinnhold man bør unngå. – Ikke vær redd for fuktighet. Bare drøy den litt med fett.

”Nesten for godt til å være sant”

Hudpleietips fra Eger Skin Clinic. Svar på det du lurer på. Betakaroten Gold, Beauty Bombz.

Vil du anbefale Betakaroten Gold og Beauty Bombz når det kommer til hudpleie?

– I tillegg til hudpleie utenfra mener jeg det er et stort pluss å få næring og gode vitaminer innenfra. Sammen med hudpleie utenfra og Beauty Bombz innenfra kan man oppnå optimal effekt av produktene man bruker. Alle ingrediensene i Beauty Bombz er med på å optimalisere og opprettholde normal hud, hår og negler.
Julie ønsket å ha et produkt i klinikken som dekket det aller meste, for å slippe mange forskjellige piller til forskjellige ting.
– Genialt at man kan få Beauty Bombz som ett produkt med ”alt” i, i tillegg er det mye lettere å ta vitaminer som smaker godt!

Julie anbefaler også Betakaroten Gold til alle. – Betakaroten inneholder blant annet A-vitamin som først og fremst beskytter cellenes DNA, noe som er viktig for en sunn og frisk hud. Det er også mye brukt i hudpleieprodukter og produkter mot kviser.
– Å behandle med A-vitamin er noe vi gjør på klinikken hele tiden. Vi anbefaler kunder å bruke det på utsiden av huden, så det er kjempebra å få den oppbyggingen innenfra med Betakaroten Gold også!Hudpleietips fra Eger Skin Clinic. Svar på det du lurer på om hud. Betakaroten Gold, Beauty Bombz. Julie tar selv både Betakaroten Gold og Beauty Bombz.
– Jeg har brukt Betakaroten Gold i ett år, og ble overrasket over at jeg kjente så gode resultater. Da kan jeg selvfølgelig selge det når jeg tror på det. Jeg har blitt mer begeistret for produktet, for jeg har skjønt hvor avansert Betakaroten Gold-kapslene er.
– For meg er Betakaroten Gold nesten for godt til å være sant. Jeg merket det mest på soleksem, noe jeg har slitt med i mange år. Jeg har en lys hud og om sommeren har eksemen alltid kommet, men så begynte jeg på Betakaroten Gold og etter det har jeg ikke hatt et eneste utslag på eksem, i tillegg har jeg fått en jevn brunfarge!
Tilbakemeldingene fra kundene er at brunfargen holder mye bedre!
– Noe mange tenker, og som jeg også har tenkt, er at Betakaroten Gold er et produkt som man kun bruker på sommerhalvåret. Nå har jeg skjønt at dette er noe jeg bør gå på året rundt, for å bevare fargen selv om man ikke er utsatt for sol. Man får en jevnere, mildere hudtone også. Jeg kommer til å fortsette!