Header Ad

Categories

Hvordan ta vare på håret i vinter?

Vinter og kulde kan by på utfordringer for håret. Mange har flere bad hair days om vinteren og dette skyldes blant annet temperaturforskjellen mellom inne og ute. Kulden kan gjøre håret tørrere i tillegg til at det ofte blir mer statisk. Tar du forhåndsregler og følger disse rådene, vil du ha en mye bedre forutsetning for å bevare et vakkert og sunt hår i hele vinter!

Demp varmen på redskapene

Håret er ekstra ømfintlig om vinteren og varme kan bidra til håravfall. Bruker du varmeredskaper til håret bør du passe på å ikke bruke for høy varme. Svakere varme vil beskyttet håret for slitasje og håravfall. Du må heller ikke glemme å alltid bruke varmebeskyttende spray før du begynner å jobbe med varmeredskaper i håret.

Ikke la håret fryse til is

Hvordan ta vare på håret i vinter. Hair Luxious passer alle hårtyper og gir deg et sterkt og friskt hår.Selv om man bør være forsiktig med å føne håret, er det verre å gå ut med vått hår i vinterkulden. Det beste er om håret får lufttørke inne, men det er noe man ikke alltid har tid til. Det viktigste er uansett å aldri gå ut med vått hår! Gjør du dette kan håret fryse og dermed knekke som en konsekvens av dette.

Pleie innenfra

Hvordan ta vare på håret i vinter. Hair Luxious passer alle hårtyper og gir deg et sterkt og friskt hår. Det er ingen hemmelighet at et vakkert hår må pleies både innenfra og utenfra. På vinteren har man ofte et økt behov for ekstra vitaminer for hele kroppen, også håret. Den kalde vinterlufta kan være mindre samarbeidsvillig på vinteren og dermed trenger håret ekstra pleie. Hair Luxious inneholder vitaminer og næringsstoffer som er med på å styrke håret, og som får det til å bli friskt og vakkert! Gi håret ditt den perfekte dosen av kjærlighet og pleie med Hair Luxious – hårets beste venn året rundt.
 

Fukt, fukt, fukt

Hvordan ta vare på håret i vinter. Hair Luxious passer alle hårtyper og gir deg et sterkt og friskt hår.Du har nok hørt det før, men vi sier det igjen: fuktighet er alfa omega! Vinteren kan gjøre håret svært tørt og løsningen på det er å tilføre håret fuktighet. Dette kan du gjøre ved å bruke en olje, slik som denne. Du kan også bruke andre fuktighetsgivende produkter som sjampo og balsam med ekstra fukt. En god hårkur er også veldig bra!

Dusje i kaldt vann?

Hvordan ta vare på håret i vinter. Hair Luxious passer alle hårtyper og gir deg et sterkt og friskt hår.Det høres kanskje lite fristende ut med en kald dusj, men er du smart avslutter du hårvasken med litt kaldere vann enn vanlig. Sjampo og varmt vann åpner skjellagene i håret. Det er viktig å få lukket disse igjen for å slippe et flisete hår. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke balsam og skylde i kaldt vann. Det kalde vannet vil være med på å lukke skjellagene, noe som vil gi deg den perfekte finishen på vasken og et mer velpleid hår.

Bruk riktige redskaper

Hvordan ta vare på håret i vinter. Hair Luxious passer alle hårtyper og gir deg et sterkt og friskt hår.Bruk en børste som er skånsom og som både kan brukes i tørt og vått hår. Denne børsten er perfekt for å unngå slitt hår og knekte hårstrå. Sammen med riktig hårbørste er det også lurt å ha en god hårstrikk som ikke sliter på håret.

Tenk på hva du har på deg!

Hvordan ta vare på håret i vinter. Hair Luxious passer alle hårtyper og gir deg et sterkt og friskt hår.Visste du at klærne kan ha påvirkning på håret? Håret blir fort statisk om vinteren. Hvilket stoff klærne dine er laget av kan avgjør om håret blir mer eller mindre statisk. Stoff som bomull og ull er de beste stoffene for å unngå dette, mens syntetiske stoffer er de verste. Det er noe å tenke over når du velger hvilken genser du skal ha på deg neste gang!

Dekk til håret

Kald luft og sur vind tar ingen hensyn til håret ditt. Derfor kan det være lurt å dekke til håret på de kaldeste vinterdagene. Dette gjør du enkelt i form av lue, hette eller et stort skjerf. Ting du kanskje bruker uansett. Referert til punktet over; aldri gå ut med vått hår og skjerm det så mye som mulig fra kulden.