Header Ad

Categories

Hudpleierens beste skjønnhetstips!

Pleier du huden riktig? Mange opplever utfordringer med tørr hud og mer akne på vinteren, derfor har vi har tatt turen innom Hilde Hartvedt, daglig leder på Skinworks by Hendrix, for å få hennes beste skjønnhetstips!

Hilde Hartvedt har mange års erfaring innen hudpleie og negledesign, og var med på å åpne Skinworks by Hendrix i mai 2017. I dag jobber det fire stykker her, alle selvstendige. De tilbyr flere behandlinger innen hudpleie. De driver også med blant annet vippeextensions, negler og bryn. På Skinworks by Hendrix fokuseres det på fornøyde kunder, at kundene blir sett og hørt, og får gode råd på veien. – Vi er stolt av det vi gjør, og vi gjør en god jobb. Vi kan sende kundene ut døra og trygt si at de har vært hos oss!
Skinworks by Hendrix, hudpleiesalong. De beste skjønnhetstipsene. Beauty Bombz.Hvorfor valgte du å jobbe med hudpleie?
– Jeg var over gjennomsnittet interessert i sminke og hudpleie. I ettertid har jeg skjønt at det å hjelpe andre, og å se forbedring i huden til kunder er mye av grunnen. Man får bedre selvtillit av å få hjelp med et problem som akne og pigmentflekker eller ansiktshår. Det jeg liker aller best er å se folk gå ut herfra gladere enn da de kom.
 

Hildes 10 tips til en vakker hud

Skinworks by Hendrix, hudpleiesalong. De beste skjønnhetstipsene. Beauty Bombz.

Rens morgen og kveld, hver dag

– Å rense huden er som å pusse tennene sine.

Fuktighetskrem tilpasset din hud

Produkter tilpasset din hud er avgjørende for å oppnå et godt resultat. Du kan få hjelp til å finne de riktige produktene hos en hudpleier.

Peeling

Skrubb bort døde hudceller: hvis du ikke peeler blir det liggende et lag på huden. Da kan du putte på akkurat det du vil av produkter, kremer og masker, men det vil ikke trekke ned i huden slik det skal. Tips: bruk en ensympeeling som ikke har korn eller en mekanisk peeling med korn, én til tre ganger i uken.

Ikke overbehandle huden

– Bruk produkter som stimulerer huden til å jobbe selv.

Solfaktor

– Solfaktor er viktig å bruke hele året. Det er mye stråling som forekommer, men som man ikke tenker over. All solfaktor er bedre enn ingen, men det anbefales å bruke solfaktor 30 på vinteren og 50 på sommeren.

Drikk nok vann og sov nok

Fuktighet innenfra er viktig for en vakker hud.

Ta en maske i blandt

Dette kan blant annet være med på å gi mer glød til huden.

Antioksidanter

C-vitaminer er en veldig viktig antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler, som bryter ned huden og som er en av hudens største fiender.

Beauty Bombz

Beauty Bombz inneholder forskjellige omegafettsyrer som er viktig for huden. Når man får omegafettsyrer innenfra omdannes det i huden slik at det beskytter mot frie radikaler. Det normaliserer også talgproduksjonen i huden som kan bidra til å hjelpe mot akne.

Dra til hudpleiesalong

Her er det mulighet til å blant annet få dyprens, diverse syrepenslinger og fuktighetsbehandlinger. Hudpleieren tilpasser behandling etter ditt behov. Det er bedre å dra til en hudpleier enn å prøve ut mye selv. Hilde understreker også at man kan dra til en hudpleier for å få gode råd uten å måtte ta en hel behandling.

Få snarveier å ta når det kommer til hudpleie 

Skinworks by Hendrix, hudpleiesalong. De beste skjønnhetstipsene. Beauty Bombz.Mange ønsker også mer glød i huden på vinteren, hvordan kan man oppnå dette?
– Basic er rens og peeling. Hvis du ikke gjøre dette kan du glemme å tilføre noen andre produkter som skal gi glød. Er dette i orden vil C-vitaminprodukter gjerne tilføre huden glød. Fruktsyreprodukter vil også få vekk døde hudceller og øke blodsirkulasjonen. Sørg for at huden er fuktet uten at du har påført masse olje, drikk mye vann. Hvis huden er tørr vil den ikke gløde. Det er ingen snarvei til glødende hud og alt spiller en rolle. Jevnlig pleie og gjerne en maske kan kunne gi glød. Gullbehandlingen vi har gir også ekstra glød til huden.
 

Har du noen andre skjønnhetstips?

Skinworks by Hendrix, hudpleiesalong. De beste skjønnhetstipsene. Beauty Bombz.
Hilde er både hudpleier og negledesigner og er glad for variasjonen hun har på jobb.

Neglebåndsolje

Dette er spesielt viktig på høst og vinter: å bruke neglebåndsolje kan reparere sprukne negler. Neglene er bygd opp av mange lag, med fett under hvert lag. Fettet fungerer som lim, og når dette laget blir borte vil neglene omtrent smuldre. Det mange opplever om vinteren er at dette skjer og at neglene ofte flaker seg. Da er det veldig bra å få olje utenfra og innenfra med Beauty Bombz.

Leppepomaden fra Nimue

– Jeg elsker denne. Den er for tørre lepper og er helt fantastisk hver vinter.

Beauty Bombz

– Hvis du føler neglene dine sprekker og fliser seg er det smart å prøve ut Beauty Bombz for å se om det funker. Det er vel så viktig å pleie neglene innenfra som utenfra!

Jeg vet om kunder som har blitt avhengig av de fordi de var så gode!

Heidi ser flere fordeler med Beauty Bombz, og anbefaler spesielt de kundene som har påsatte negler å ta disse vitaminene for å forebygge at neglene knekker og blir svake når de tar en pause fra de påsatte. – Beauty Bombz er ikke minst bra for dem som får tørrere hud om vinteren, og til de som har mangler.
Skinworks by Hendrix, hudpleiesalong. De beste skjønnhetstipsene. Beauty Bombz.Et av dine skjønnhetstips for en vakker hud var å rense ansiktet morgen og kveld. Hvorfor er dette så viktig?
– Om kvelden har du gått ute hele dagen og da legger det seg et lag med skitt på huden, selv om du ikke bruker sminke. Alt mulig legger seg på huden, blant annet støv. Huden skiller også ut fett i løpet av dagen. Grunnen til å rense om morgenen er fordi huden er mer aktiv om natta. Den produserer mer talg og skiller ut mer. Man opplever ofte at man våkner opp med et fettlag på huden.
Det er viktig å få bort dette laget med skittet og fettlaget med en rens. Å bruke varmt vann holder ikke. Hilde sammenligner å rense fjeset med kun varmt vann med det å vaske en stekepanne i vann uten såpe. – Det blir liggende et fettlag igjen. Man må bruke en rens som løser opp fett!