Header Ad

Categories

Hvor reiser man for sol og varme i desember?

Lei av dårlig vær og kalde dager? Det blir ikke varmere fremover, men det kan vi heldigvis gjøre noe med! Ta et avbrekk fra den kalde vinteren i Norge og reis på tur til varmere strøk. Hvor i verden er det varmt på denne årstiden? Vi har listet opp fem steder som byr på sol og varme i desember!

Marokko

Hvor får man varme og sol i desember. Disse reisemålene er perfekt i vinter. Betakaroten Gold. MarokkoDette reisemålet har blitt mer og mer populært de siste årene. Marokko byr på kultur, farger og smaker. Det er mye historie og kultur i dette landet, men du kan også nyte en dag ved bassenget eller stranden avhengig av hvor i Marokko du velger å reise. Hva med å kombinere solferie med opplevelsesferie? Agadir er byen for deg som er mest opptatt av sol og bad i desember. Dette er et eksotisk og populært turiststed, hvor man finner markeder og får mulighet til å besøke ørken om man vil det! Visste du forresten at Agadir og byene rundt er svært populære steder for surfere og vindsurfere?

Thailand

Hvor får man varme og sol i desember. Disse reisemålene er perfekt i vinter. Betakaroten Gold. ThailandThailand er det perfekte landet å reise til på vinteren! Mulighetene er mange i Thailand og det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor man skal reise. Vil du på en skikkelig strandferie byr Phuket på kritthvite strender og krystallklart turkis vann. Her er det muligheter for å snorkle eller dykke. Samtidig har Phuket et bredt spekter av severdigheter for den som ønsker det. Har du lyst på både strand og uteliv er Phi Phi stedet for deg! På natten blir Phi Phis hovedøy forvandlet til et yrende natteliv. Phi Phi-øyene er ingenting annet en ren idyll og det er hele seks øyer du velge mellom å besøke for en deilig dag på stranda. Her har du mulighet til å bli skikkelig brun!

Dubai

Hvor får man varme og sol i desember. Disse reisemålene er perfekt i vinter. Betakaroten Gold. DubaiMed sine 360 soldager i året, er du så og si garantert sol i Dubai! I tillegg til sol og strand er Dubai byen med uendelige shoppingmuligheter og mye luksus. Reiser du hit i desember skal du ikke se bort i fra at du får med deg litt julestemning hjem! I desember finner du både julemarked og skøytebane her, og for deg som elsker shopping starter Dubai Shopping Festival 26.desember. Kombiner både julestemning og shoppingfestival med nyttår i Dubai. Nyttårsaften er spektakulær og en opplevelse du sent vil glemme!

Kanariøyene

Hvor får man varme og sol i desember. Disse reisemålene er perfekt i vinter. Betakaroten Gold. KanariøyeneDu trenger ikke reise langt bort fra Europa for å få litt varme i vinter. Temperaturen på Kanariøyene ligger på rundt 22 grader, og er et veldig populært reisemål om vinteren. Det mange glemmer er at Kanariøyene består av flere øyer enn Gran Canaria. Ønsker du å ligge på en stor flott strand er Fuerteventura stedet for deg! Fuerteventura er kjent for sine vakre og lange strender. Drar du til Tenerife for avslapping, kan du på samme tid besøke havnebyer og koselige landsbyer. Her kan man også ta turen til Spanias høyeste fjell og vulkan, Teide. Lanzarote er en vulkanøy og landskapet er preget av dette. Denne øyen byr på en dramatisk natur og flotte strender. Nyt solfylte dager på stranda og opplev øyen du har valgt deg ut – det er mange å velge mellom, alle med hver sin sjarm!

Australia

Hvor får man varme og sol i desember. Disse reisemålene er perfekt i vinter. Betakaroten Gold. AustraliaI Australia feirer mange julen med grillmat på stranden. Med andre ord: det er varmt og godt i desember! Australia er stedet for surfing, oppleve dyreliv og nyte livet på en av de mange fantastiske strendene. Delstaten Queensland kalles «The sunshine state» og her finner du mange severdigheter som blant annet The Great Barrier Reef, det største korallrevet i verden. Ønsker du å kombinere storbyliv med strandliv kan man dra til Sydney og Bondi Beach. Les mer om hva Australia har å by på her, så kanskje du finner drømmestedet for reisen din i desember!
Ferie i desember er ingen dum idé! Hvor digg er det ikke å freshe opp brunfargen litt? Mange føler seg nokså blek på vinteren, men det trenger derimot ikke være tilfellet ditt! Ved bruk av Betakaroten Gold holder du deg brun året rundt. Det er med på å gi deg en enda sterkere og jevnere brunfarge, i tillegg til at fargen vil sitte lenger. Det er perfekt å bruke før du reiser til solen for å få maksimalt ut av fargen! Til deg som ikke skal slikke sol i desember, er bruken av Betakaroten Gold med på å gi deg farge enten det er sol eller ikke!