Header Ad

Categories

Hvordan få fine negler i høst?

Neglene er ikke særlig glad i høsten og kulden. I likhet med håret må også neglene pleies ekstra godt og annerledes på høsten og vinter enn resten av året. Det finnes heldigvis enkle triks! Slik bevarer du neglene best for å unngå knekte og flisete negler i høst- og vinterkulda!

Tørre negler?

Det blir kaldere ute, tørrere luft og temperaturforskjellen inne og ute er ikke det optimale for neglene. Tilfører du rikelig med fuktighet og beskytter neglene vil de trives mye bedre og holde seg sterke og pene. En fet håndkrem og negleolje er to måter å tilføre neglene den fukten de trenger. I tillegg vil det være med på å styrke dem. Bruk både håndkrem og negleolje hver dag og gjerne flere ganger til dagen. Ta med håndkremen når du skal ut på farten og ha negleoljen stående et synlig sted hjemme slik at du husker å bruke den. Tips: sett negleoljen på vasken. Der er den lett synlig. Du kan gjøre det til en rutine å ta på et lag hver gang du har vasket hendene. Råd for håndkremen er å tilføre et ekstra tykt lag på kvelden, slik at den tørker inn i løpet av natten.
Bruk også hansker eller votter når du er ute. Da vil du beskytte neglene fra kulden slik at de ikke blir like sprø og tørre.

Unngå denne negletabben!

Høst, vinter, sommer eller vår? Dette gjelder året rundt: fil neglene dine riktig! For ja, du kan file feil og resultatet av det vil ikke bli særlig bra. Fil med skjellagene lukket. Dette gjør du ved å starte å file på hver side av neglen og inn mot midten. Det er veldig enkelt, men også veldig fort gjort å glemme. Husk: fil fra begge sider og inn mot midten, da unngår du flisete negler!

Det er helheten som teller

Hendene dine er vanskelig å skjule. Det er også derfor det er viktig å ta vare på neglene, men det hjelper ikke å ha pene negler om neglebåndene og huden rundt neglen ikke ser stelt ut. Bruk derfor en neglesaks og klipp bort løs hud rund neglen når du ser du har fått en flik. Lar du fliken være er det lett å pirke borti og dra i den, noe som verken er behagelig eller ser pent ut. Klipp det bort med en gang!
Fine negler i høst? Vi gir deg de beste negletipsene. Beauty Bombz.Om du pleier neglene godt utenfra kommer du langt. Pleier du også neglene med gode vitaminer innenfra kommer du enda lenger, og oppnår et optimalt resultat. Det er dermed viktig å få i seg et sunt kosthold og vitaminer som også er med på å bidra til sterke og sunne negler. Gjør du alt riktig, men likevel ikke er fornøyd med neglene dine bør du gjerne få i deg mer sink. Sink er blant annet et viktig mineral for friske negler!
Plei neglene dine godt nå som kulden kommer og husk at pene negler også kommer av det du pleier dem med innenfra!